torsdag 28. mai 2009

Bloggrevyen er død

Oi, oi, oi. Da fikk jeg en trist sak å skrive om i mitt første ordentlige innlegg. Bloggrevyen legger ned den 1. juli! Det er allerede ikke lenger mulig å pinge der.

Hva som er grunnen til dette vites ikke ennå. På forsiden står det bare at de takker for seg. Bloggrevyen drives av blogg.no, Norges største leverandør av gratis bloggetjenester, så det er lite trolig at det er penger som er grunnen.

Kanskje blogg.no har planer om en ny pingetjeneste? Eller kanskje de ønsker å fokusere på sine egne "kunder" - forsiden til blogg.no viser jo kontinuerlig nye blogg.no-innlegg på en bloggrevyaktig måte.

Dette var uansett trist. Bloggrevyen har liksom vært en del av bloggelivet mitt siden jeg startet, jeg har alltid pinget innleggene mine der og funnet mange andre interessante. Trafikken fra bloggrevyen har dog ikke vært spesielt stor. Dette skyldes nok at så og si alle pinger den, og dermed drukner innleggene i mengden. Samtidig er det ikke så mye som får folk til å bli værende på siden, man kan riktignok stemme på innlegg men man kan ikke diskutere eller kommunisere. Da blir det gjerne til at man bare pinger og går videre.

Men, Bloggrevyen har vært et godt tiltak og jeg vil takke gutta/jentene som står bak!

Hvil i fred, kjære Bloggrevy.

4 kommentarer:

  1. Jeg syns også det er veldig trist at den legges ned. Har vert til stor nytte og glede for meg også. Du har nok rett i at det må være manglende inntekter som gjør det. Åssen vet du at bloggrevyen ikke har generert så mye trafikk til bloggen din?

    SvarSlett
  2. Han har vel bare sett på statistikken sin vel?

    Yepp, trist at de legger ned. Men forstår dem godt dersom det koster mer enn det smaker.

    SvarSlett
  3. Vero, jeg har brukt statistikk-verktøy som bjorn sier. StatCounter og Google Analytics. Det gjelder ikke denne bloggen, som er helt ny, men jeg har blogget andre steder før.

    Er forøvrig ikke så sikker på om det er penger som er hovedgrunnen til at de legger ned? Det koster nok lite å drive bloggrevyen, men på den annen side tror jeg ikke det dro inn penger heller...

    SvarSlett
  4. Idag skjønner man hvorfor man bloggrevyen døde. Inntektene skulle simpelthen forflyttes fra bloggerens hånd over til bloggleverandøren ;)

    SvarSlett